Kijkers: EU-variant ‘Wie Is De Mol’ niet spannend genoeg

'Het is Groot-Brittannië, dat zag je al vanaf het begin'

De laatste poging van de Europese Commissie om de bewoners van de EU meer bij het internationale samenwerkingsverband te betrekken lijkt te mislukken. Uit peilingen blijkt dat bijna driekwart van alle
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nadat Ferry Mingelen begon af te haken was het niet meer om aan te zien. Een bovengronds gravende mol alleen, bezig aan een Europese stedentrip tussen Londen, Brussel en Straatsburg zie je met de tv uit nog aankomen. We kunnen spreken van een debacle. Enige onduidelijkheid schijnt er nog te bestaan over wiens gat de meeste rekbaarheid heeft om daarin het reçuutje te deponeren. Spannend!

Reageer
gravatar

Toen ik de foto zag dacht ik even dat men een onderscheiding van De Speld opgeprikt had gekregen. Nu weet ik beter! Unie betekent in hun definietie: eenheidsworstwording. Allemal meebetalen aan de vette winsten vd gefasciliteerde multinationuls. En dan kleine misdaad en echte vrije handel aan banden leggen terwijl zij de grote kluiven opsoeperen. Maar god, hoe krikken we die kijkcijfers op want propaganda blijft belangrijk.

De EU krijgt de Nobelprijs voor de Vrede. Serieus toen ik dat hoorde geraakte ik in een lachstuip…

De mijnheren schijnen zich te amusieren. Ze gunnen elkaar best wat!

Reageer
gravatar

Nogal logisch dat dit programma zo saai is: Met van Rompuy en Barosso hebben ze de twee saaiste presentatoren van de EU binnenboord gehaald. Volgens mij is Luxemburg de mol: Eerst doen alsof je de Euro promoot en vervolgens in het parlement toegeven dat Luxemburg een geheime dienst heeft die overal te pas en te onpas bommetjes neerlegt en zelfs de premier afluistert.

Reageer
gravatar

Luxemburg lag ook erg dwars bij de Europese Spaarrichtlijn. Genoemde richtlijn moest zorgdragen voor een automatische uitwisseling van gegevens over spaartegoeden van Europese burgers om zo belastingdontduiking tegen te gaan. Luxemburg wilde echter haar bankgeheim niet prijsgeven.

gravatar

GB is idd nogal overheersend, nog even en we spreken in de EU allemaal engels

Reageer
gravatar

Die kijkers begrijpen het concept gewoon niet. Onze schuld, hadden we beter moeten uitleggen. In het oorspronkelijke concept ging het er inderdaad om de mol te vinden. In de EU-versie hebben we dat omgedraaid: 27 mollen en één goeie. En dáár zouden mensen dus naar op zoek moeten gaan. Naar dat ene land dat er NIET op uit is de Unie te verstoren. Veel succes, je zult het nodig hebben!

Reageer
gravatar

Tjonge Yep,

Wat ben jij toch bekrompen. China mag wat mij betreft ook gerust bij de EU komen! Je moet de wereld tegenwoordig immers als één groot dorp zien.

Desnoods veranderen we de naam in Excessive Union.

gravatar

Nadat Griekenland afviel ben ik afgehaakt. Klopt niks van dat programma.

Reageer