Shutterstock / Freshstockplace

Shutterstock / Freshstockplace

Reünie: mensen die niet naar B&B Vol Liefde kijken herenigd met vrienden die dat wel doen

Deze week is het eindelijk zover: het is tijd voor de grote B&B Vol Liefde-reünie, waarin mensen die niet naar het programma kijken worden herenigd met vrienden die dat wel doen. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Zijn er nog belangrijke ontwikkelingen geweest in al die weken? En, belangrijk: zijn er nog nieuwe liefdes ontstaan?

“Freek en ik zijn gaan samenwonen”, vertelt Lisa (31, geen B&B Vol Liefde-kijker) aan haar vrienden. “En we zijn ook getrouwd in de tussentijd”, vervolgt ze. “Weet je wie ook wil samenwonen? Robert-Jan!”, antwoordt haar vriendin Annemieke (33, wel een B&B Vol Liefde-kijker) verrukt.

“We zijn eind augustus getrouwd, het was heel mooi”, probeert Lisa nog een keer. “Was dat misschien op de avond van aflevering 24 van B&B Vol Liefde?”, vraagt haar goede vriend Peter (30, wel een B&B Vol Liefde-kijker) geïnteresseerd. Lisa knikt. “Misschien, ja.”

“Wat heb jij gedaan in de zomervakantie?”, vraagt Lisa aan Annemieke. “God, wat heb ik in de zomer gedaan… B&B Vol Liefde gekeken, geluisterd naar podcasts over B&B Vol Liefde, we hadden natuurlijk bij mij thuis de B&B-aftertalk elke avond – daar ben jij nooit bij geweest toch? – en ik heb uiteraard op televisie gekeken naar de reportages van Aran Bade over B&B Vol Liefde. Wat een zomer. Ohja, en m’n relatie is uit. We groeiden uit elkaar omdat we toch andere interesses bleken te hebben”, vertelt ze over haar ex, Jef (35, geen B&B Vol Liefde-kijker).


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *