Workshop Humoristisch Schrijven

Altijd al een keer willen weten hoe het is om te lachen?  Dan is er goed nieuws. Speciaal voor creatieve mensen zoals jij ontwikkelden we de Workshop Humoristisch Schrijven. In de workshop, die wordt gegeven door schrijvers en performers van De Speld, leer je in enkele uren om humoristisch te schrijven. Uiteraard zit de presentatie boordevol voorbeelden van de beste humor van De Speld.

“De Speld organiseerde een spetterende online workshop waardoor onze collega’s ontdekten dat er toch meer creativiteit en humor in zichzelf zit dan ze al dachten.” – Michelle Vleugels, Bibliotheek Midden-Brabant

Wat leer je?
● De basisbeginselen van humoristisch schrijven
● Hoe je een goed satirisch stuk schrijft en welke vormen je daarvoor kunt gebruiken
● Hoe je een geslaagde kop maakt
● Hoe je ideeën kunt verzamelen en grappen kunt maken over alles wat er in de actualiteit gebeurt

Voor wie is de workshop bedoeld?
De workshop is geschikt voor groepen collega’s of klantevents waarbij het belangrijk is dat deelnemers zich creatief en grappig op de kaart zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan copywriters, social content creatives en (web-)redacteuren die nu al humor gebruiken in hun communicatie, of dat willen gaan doen. We kunnen de workshop op maat maken, voor 5 tot 20 deelnemers. Ook de locatie valt aan te passen. Laat je gegevens in onderstaand formulier achter voor meer informatie!

De Speld heeft ook een nieuwsquiz ontwikkeld. Deze kun je hier boeken. Voor onze LIVE-show: klik hier.

Workshop Humoristisch Schrijven aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.