De technologische ontwikkelingen op het gebied van kunstmatig vlees gaan heel snel.
Betutteling: McDonald’s haalt beker gestold frituurvet uit Happy Meal
Wanneer houdt de betutteling op?
Man bereikt na 3 dagen kern van broodje bapao
De 25-jarige Thom uit Bilthoven heeft na 3 dagen eten de kern van zijn broodje bapao bereikt.
Jeroen heeft liever dat je niet naar hem kijkt als hij een kapsalon op het station eet
Het is verleidelijk om naar Jeroen te kijken terwijl hij op het station een kapsalon naar binnen schrokt met een plastic vorkje, maar hijzelf heeft liever niet dat je dat doet.
Brexit: Amsterdam haalt eenmanszaak Carlyle’s fish & chips binnen
Een eerste succes voor Nederland in de strijd om bedrijven die de Londense City na de Brexit zullen verlaten. Amsterdam heeft Carlyle’s fish& chips binnengehaald.
Febo: eerste vijf kroketten gratis, daarna zitten ze achter een betaalmuur
Febo stopt zijn snacks voortaan achter een betaalmuur. “De eerste vijf kroketten zijn gratis, daarna moet je betalen”
Oom Theo wil zijn familie nooit meer zien na aanschaf airfryer
Oom Theo kijkt vertwijfeld naar de bamischijf tussen zijn vingers. Smaakt prima, daar valt niets op af te […]
Spijtgevoelens na het eten van een saucijzenbroodje: kom je er ooit vanaf?
‘Waarom heb ik dit rare broodje met ongedefinieerd vlees ook alweer gekocht?’
De frikandel: niet langer een delicatesse voor de elite
De frikandel: ooit was het een lekkernij die was voorbehouden aan de elite.
Klanten in snackbar zonder lichtbak moeten kennelijk maar raden hoe een kaassoufflé eruit ziet
Snackbar Het Snackerijtje in Helmond heeft sinds kort geen lichtbak met snackfoto’s meer boven de counter hangen.
Snackbar Rotterdam verrast met ‘dameskapsalon’
Een Rotterdamse snackbar serveert binnenkort een bijzonder nieuw gerecht. Cafetaria Alanya introduceert namelijk de zogenaamde ‘dameskapsalon’. De toch […]
McDonald’s komt met Bitcoinknallers
McDonald’s voert het komende jaar de bitcoin in als erkend betaalmiddel. De fastfoodketen viert dit met een unieke […]
Patatje Holocaust ‘ongepast’
De Terneuzense snackbarhouder Frederik Bargen komt met een nieuwe snackinnovatie. Nadat hij eerder al het patatje oorlog succesvol […]