VR

VR

Data-analysebedrijf weet na middagje VR-gamen op wie het kan bouwen als kantoor wordt aangevallen door zombies

Een jong data-analysebedrijf uit Hengelo is behoorlijk wat wijzer geworden na een middagje VR-gamen. Zo hebben ze de nodige kennis opgedaan met betrekking tot een zombie-aanval, en op wie ze kunnen bouwen als het zover is.

De maandag op kantoor blikt de CEO terug op de verzamelde data. “Jordy is echt een laffe herder die gillend in een hoekje gaat zitten. Dat viel me tegen. Aan de andere kant ben ik positief verrast door Esther, die met een waas voor haar ogen dertig zombies kapot knalde en iedereen beschermde. En die spellen zijn zo realistisch tegenwoordig, dus je weet zeker dat ze dit in het echt ook kan. Wat een klasbak, die Esther. Heeft misschien wel een salarisverhoging verdiend.”

VR Gamehouse heeft een uniek concept ontwikkeld dat de nieuwste VR- technologie combineert met echte menselijke interacties. Perfect voor onvergetelijke bedrijfsevenementen en teambuilding, zowel op ultramoderne locatie als op de locatie van voorkeur. VR Gamehouse zorgt voor gedeelde ervaringen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hey Jillioh, die grap over die rode lijn was nu eens echt leuk, verder lees ik alleen over citroenkevers, die beweren dat ze citroen vanuit Frankrijk kunnen ruiken. Stap nog eens tegengesteld van je fiets af of ga in een fietsbel plaat onderwater liggen (tice)., afdeling kromme maag blijf nu eenmaal krom. Heb t verkiezingspaleis wel overgeslagen was meteen mn fietssleutel kwijt. Stempas vergeten, ook zo vreemd, die frase was exacte locatie telkenmale zonder fietssleutel. Kweookni hoor hoe ik toekomst heb gespeeld, valt mee binnenkort s Limoussi avec Martini doen? For ol’time saki?

Reageer