Shutterstock / SeventyFour

Shutterstock / SeventyFour

Man (38) die solliciteert bij marketingbureau twijfelt of hij zomertje werken bij supermarkt op CV moet zetten

De 38-jarige Benny Jortskaas uit Lisse is sinds kort klaar met een lange studie marketing en gaat daarom vanaf nu op zoek naar een aansluitende baan. Bij het maken van een CV loopt hij tegen verschillende lastige vraagstukken aan, zoals de vraag of hij de twee maandjes die hij bij de supermarkt heeft gewerkt toen hij 14 jaar was erop moet zetten. “Ik heb daarvoor zelfs nog een krantenwijk gehad, zou ik dat ook moeten opschrijven?”

Benny heeft verder aan alles gedacht: “Het is erg belangrijk dat je je vaardigheden goed naar voren laat komen, in de vacaturetekst stond ook dat je skills leidend zijn. Dus ik heb het accent gelegd op mijn oog voor detail, empathisch vermogen en perfectionisme. Of moet ik daar nog een verwijzing maken naar mijn affiniteit met werkzaamheden als emballage operator bij de statiegeldflessen. En ik weet natuurlijk ook nog hoe het is om te werken volgens het first in, first out principe. Dat is misschien wel een USP.”

Het CV telt uiteindelijk vijf kantjes. Benny kijkt tevreden als ze uit de printer komen rollen. “Nu maar hopen dat deze werkgever een match ziet tussen mijn skills en het bedrijf. Op zich maak ik me daar geen zorgen om, welk marketingbureau wil er nou niet een werknemer die zowel kaas kan snijden als verkoop kan draaien op de groenteafdeling? Ze zijn gek als ze het niet doen.”

Bij Swipe4Work hoef je niet na te denken over je CV. Swipe4Work is dé nieuwe manier van solliciteren. Geen gedoe met CV’s, motivatiebrieven en lange processen, maar solliciteren op een leuke, eerlijke en snelle manier. Download Swipe4Work hier gratis en swipe in één keer naar jouw droombaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *