NOS / Shutterstock / Jeroen Meeuwsen Fotografie

NOS / Shutterstock / Jeroen Meeuwsen Fotografie

Formateur kon voor Economische Zaken helaas niemand vinden die economie wil afschaffen

Steeds meer kabinetsposten worden gevuld door mensen die af willen van het onderwerp waarover zij de komende jaren het bewind voeren. Op Economische Zaken is echter een opvallende keuze gemaakt: PVV’er Dirk Beljaarts vindt niet dat economie afgeschaft moet worden en ontkent het bestaan van economie ook niet.

“Hij wil weliswaar niet dat economie verdwijnt, maar hij heeft geen bestuurlijke ervaring”, zegt politiek commentator Flemmo te Gader. “Hij is bovendien lobbyist voor de horeca-sector en de Hongaarse regering. Dat zijn voldoende belangenconflicten die hem heel geschikt maken voor dit kabinet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi: kunnen we fie HELE POLITIEKE VERDPLINTERING EN KABINET-EXPERIMENTEN NIET BETER HELEMAAL AFSCHAFFEN??? BELEIDS- EN VISIELOZE ZEER LANGE RUTTE/PRUTTE/TIJD LIET NEDERLAND OOK (NOG) NIET IN DE NOORDZEE ZAKKEN, DUS HUPPELTRUTJE, BOERENTRIEN, AARTSAARZELAAR EN ALWÉER VVD NU WÈL???

Reageer