Shutterstock / Ivonne Wierink

Shutterstock / Ivonne Wierink

Deze mensen hebben hier al 3 weken een tentenkamp opgezet, maar wat willen ze nou?

Op camping Bos Park bij Bilthoven heeft een groep ouderen voor commotie gezorgd. De groep bezet al drie weken lang met hun tentenkamp een groot deel van het terrein, maar wat willen ze nou eigenlijk?

Volgens de groep is het doel van hun bezetting een ‘ontspannen tijd in de schitterende Utrechtse natuur’ te beleven, maar wat ze hier nou precies mee willen zeggen blijft vooralsnog onduidelijk.

Ze scanderen leuzen als ‘Mieke, eten!’ en ‘Yes, m’n Sudoku is af’. De bezetters dragen vrijetijdskleding en zijn uitgerust met badmintonrackets of pingpongbatjes. Een aantal ouderen is zelfs gesignaleerd met zware gietijzeren ballen.

De provincie Utrecht is bang dat deze actie zich binnenkort uit zal breiden naar andere campings en waarschuwt om de ouderen niet zelf te benaderen. De ouderen geven aan dat ze van plan zijn om te blijven, zolang dat is toegestaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zonnepaneel op het dak? Minder kosten aan energie? Meer pannenkoeken betalen dan zegt de EM. Verdienen minder, ja nogal wiedes. Is dat die man die dat hele kantoor met een riant pensiodado naar de filistijnen heeft geholpen. Dubieus Wiebes. O ja Ministre Exactly, Jangling Joe, Rocket Man, Madame Curie, Dionsysus, u sai have a nice day and a good night! Denk dat ik t kan zeggen wat ie dacht: wachten op berichtgeving vanuit het babylonische sprookjesbos. Yemelaar van felgroen kreeg Pinokkio en Puntneus (ja, ja, woordgoochel specialist -:dit is geen gogme (red.)) met dito schoen niet voorbij heimelijk. Abc’tje, rechtdoor niet eerst met links, toen kwam rechts gestrikt. Lynx.

Reageer