Youtube/Op1, Youtube/Op1, VCoscaron / Shutterstock

Youtube/Op1, Youtube/Op1, VCoscaron / Shutterstock

Quest vult redactieteam aan met Tim Douwsma, de Maanzusjes en Gerda van Facebook

Na de recente leegloop bij voormalig wetenschappelijk tijdschrift Quest is de kersverse hoofdredacteur Lyn Kuyper naarstig op zoek gegaan naar nieuwe redacteuren. In haar zoektocht is ze uitgekomen bij Tim Douwsma, de Maanzusjes en Gerda van Facebook.

“We zijn dolblij om deze bekende namen aan ons team toe te kunnen voegen”, laat een zichtbaar gelukkige Kuyper weten. “Met de Maanzusjes halen we eindelijk weer een paar echte experts op het gebied van sterrenkunde in huis. Een onderzoeksgebied dat de laatste jaren in dit tijdschrift vaak werd overschaduwd door het vaak en uitvoerig bespreken van feiten.”

Ook over de andere nieuwe redactieleden is Kuyper euforisch: “Gerda heeft met haar eigen onderzoeken meermaals bewezen echt zelfstandig te kunnen werken en Tim is een expert op het gebied van alleen maar vragen stellen.”

Kuyper weet nog nog een klein geheimpje prijs te geven: “Ik mag hier natuurlijk nog geen officiële uitspraak over doen omdat er nog een aantal sollicitatieprocedures lopen, maar jullie moeten niet vreemd opkijken als ene D. Kroes binnenkort haar opwachting maakt in ons blad!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *