Shutterstock / ANNA GRANT

Shutterstock / ANNA GRANT

Amsterdams stel krijgt nepo-baby

Een mooie gebeurtenis in de donkere dagen: het Amsterdamse stel Yoni en Lennert heeft een nepo-baby gekregen. Bij de bevalling was het even slikken toen ze merkten dat baby Johnny een nepo-baby is, maar het stel is tóch blij. “Hij kan er ook niks aan doen, en we gaan hem evengoed alle liefde, geld en carrièremogelijkheden geven die hij verdient”, zegt kersverse vader Lennert in het grachtenpand in de Gouden Bocht waar het jonge gezin woont.

Op een van de ramen van hun huis aan de Amsterdamse grachten, hangt een doek: ‘Hoera, een nepo-baby!’ Yoni kijkt trots naar de matzwarte letters op het doek. “Dat doek is gemaakt door Harald van Momkai, we willen met zijn ontwerp het stigma een beetje weghalen.”

“Je weet dat zijn leven er ook niet makkelijker op wordt. Ja, of juist wel, ligt er een beetje aan welk beroep hij gaat kiezen. Scenarioschrijver bij Netflix worden als zijn vader, hoofdredacteur van een mooi landelijk dagblad als zijn moeder, of misschien volgt hij zijn opa wel op als minister van Buitenlandse Zaken, of oma als hoogleraar op de universiteit. Wie weet. Het zal in ieder geval zwaar zijn om die keuzestress van zoveel mogelijkheden in het leven te hebben te torsen. Kleine troost: het Instagram-account van baby Johnny zit in ieder geval al op 25 K volgers.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dr. Marina
Complimenten van de debiel.
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers

Reageer
gravatar

Je bedoelt jezelf toch? Die bestelling die je had gedaan voor Vietnamees hondenvlees voor komend weekend? We weten het allemaal al hoor bezopen Maitreya, en je bent er nog trots op ook. Bah.

gravatar

Ze denken echt dat ze uitverkorenen zijn van God omdat ze geen varkens eten.
Op dat vlak van hun eigenwaarde ligt ook onvermijdelijk hun enige zelfspot.
‘Christenhonden’ enz., dat ook.