Studio Speld

Studio Speld

Met dit Oranje-schaamdekentje kun je zowel voetbal kijken als je kapot schamen voor het WK

Dode gastarbeiders en geschonden mensenrechten of geen dode gastarbeiders en mensenrechten, er staat gewoon een WK voor de deur. En voor het heersende Oranjegevoel wil je met gepaste schaamte juichen met dit Oranje-schaamdekentje!

Met dit comfy fleecedekentje weet je zeker dat je jezelf genoeg schaamt tussen het juichen door. U ervaart dit dekentje nog beter wanneer u de gordijnen dicht doet en de wedstrijd in uw eentje kijkt. Niemand hoeft te weten dat jij het volkslied meezingt terwijl er wordt gevoetbald op een massagraf, maar juichen én je kapot schamen zul je!

Het Oranje-schaamdekentje is 100% synthetisch en gemaakt van plastic deeltjes uit het voorhoofd van Ronald de Boer. Verkrijgbaar zolang de botox strekt!

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *