Shutterstock / Semmick Photo / TommyStockProject / Studio Speld

Shutterstock / Semmick Photo / TommyStockProject / Studio Speld

Man profiteert van lage energieprijzen in Spanje dankzij 1700 km lang verlengsnoer

Veel Nederlanders hebben het financieel moeilijk vanwege torenhoge energieprijzen, maar de 30-jarige Joost uit Utrecht maakt zich nergens zorgen om. Hij haalt zijn stroom heel goedkoop uit Spanje via een 1700 kilometer lang verlengsnoer.

“Joh, het kost daar zowat helft”, zegt Joost. “Dus ik heb een flink stuk met de auto gereden met een oplader met 1700 kilometer snoer. Was een lekker tochtje, onderweg vaak gestopt, in Spanje zelf paella gegeten en daar bij een boertje gevraagd of ik misschien even in mocht prikken. Was geen probleem, haha. Nice toch?”

‘’Ja, weet je wat het is,‘’ vertelt Joost terwijl hij door de tuin van zijn buurman klimt. ’’Hier in Nederland zit ik al gauw met een rekening van 600 euro. Dat kan toch niemand betalen? Dat is toch van de zotte? Nee hoor, ik blijf gewoon mijn stroom uit Spanje halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.