Shutterstock / Bjoern Wylezich

Shutterstock / Bjoern Wylezich

Etos begrijpt klachten personeel niet: ‘Er liggen genoeg pijnstillers om je leed te verzachten’

‘Ook voldoende make-up om onvrede te maskeren’

De leiding van Etos heeft met verbazing gereageerd op de klachten van hun personeel over de angstcultuur, werksfeer en lage lonen. CEO Sebastiaan de Jong zegt dat het bedrijf altijd royaal pijnstillers ter beschikking stelt aan het personeel om het leed te verzachten. “Het hele assortiment, paracetamol, ibuprofen staat met aantrekkelijke korting tot hun beschikking als ze door hun leidinggevenden zijn uitgekafferd.”

Naast de pijnstillers wijst De Jong erop dat er talloze vitamines aanwezig zijn om aan het einde van de dag als fris fruit weer naar huis te gaan. De petitie van de werknemers vindt hij dan ook zwaar overdreven. “Als dat allemaal niet werkt is er ook voldoende make-up aanwezig om je onvrede en verdriet te maskeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij chefs werken tegenwoordig in onbestuurbare bedrijven als uit wij ons vrouwelijk personeel niet mogen uitkafferen. Normale zaken als In de nek kussen en in de billen knijpen mogen als middel voor aanmoediging respectievelijk bestraffing mogen ook niet meer. Een wie is daarvan de dupe? Juist ja!

Reageer