Shutterstock

Shutterstock

Theaterliefhebber Jana voor minstens 900 euro openstaan aan uitgestelde verwachtingen

Nu de cultuursector maar tot 22.00 open mag en er nog steeds veel voorstellingen niet door kunnen gaan, zal theaterliefhebber Jana wéér geduld moeten hebben. De 25-jarige heeft inmiddels voor 900 euro openstaan aan zoekgeraakte theaterbonnen, vouchers en uitgestelde verwachtingen.

“Ik heb al twee jaar kaarten voor allerlei leuke voorstellingen. Eerst werd alles een paar keer verplaatst. Toen was ik al wel de draad kwijt, maar toen mijn tickets later ook nog veranderden in vouchers die al dan niet over de post of mail verstuurd werden, toen was ik ook als snel het overzicht kwijt. Ja, en die vouchers dus”, zegt Jana. “Van alles waar ik mee begon zijn eigenlijk alleen nog de uitgestelde verwachtingen over. Maar daar kan je natuurlijk geen nieuwe kaartjes van kopen, dat begrijp ik ook wel weer.”

Jana hoopt dat de cultuursector snel weer volledig open zal zijn. "Ik heb nu een hele hoop uitgestelde-uitgestelde verwachtingen. Die raak ik natuurlijk ook een keer kwijt. Dan zit zo’n sector straks helemaal met lege handen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *