Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Grapperhaus adviseert Yesilgöz ‘heel erg boos’ te zijn over gevangenisopstand

Nuttige overdracht op ministerie van Justitie en Veiligheid

Bij de overdracht op het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft Ferd Grapperhaus zijn opvolger wijze raad meegegeven. De vertrekkende minister adviseert Dilan Yesilgöz om ‘heel erg boos’ te zijn over de gevangenisopstand in Rotterdam.

“Loop op journalisten af, kijk ze indringend aan, zucht, zweet, laat eindeloze pauzes vallen tussen je zinnen en zeg met bevende stem dat je heel erg boos bent”, zegt Grapperhaus met bevende stem terwijl hij Yesilgöz indringend aankijkt, zucht, zweet en eindeloze pauzes laat vallen.

De nieuwe minister knikt ernstig. “Keihard aanpakken dat walgelijke tuig”, zegt ze, met nieuw elan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *