Hoe voorkom je de kans op risico’s? 5 tips

Er zijn tegenwoordig overal gevaren: flitsbezorgers, overstromingen, wielrenners, smartphones die op je hoofd vallen in bed. Hoe voorkom je de kans op risico’s? 5 tips.

Probeer jij ook onvoorziene risico’s te vermijden? Hoeft niet! Een goede verzekering zonder onnodig dure pakketten, Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Het construeren van een neo-vagina door middel van plastische chirurgie begon met experimenten in de eerste helft van de twintigste eeuw. Sinds die tijd zijn technieken ontwikkeld en verfijnd door vele artsen op diverse plaatsen in de wereld. En nog steeds weten plastisch chirurgen de resultaten te verbeteren. Inmiddels kan in veel gevallen een neo-vagina gemaakt worden die visueel redelijk lijkt op die van een cisvrouw, inclusief clitoris en -kapje.

• Reageer
gravatar

U kunt kiezen voor een vulvaplastiek, een ondiepe vagina. Uiterlijk ziet dit er hetzelfde uit als een vaginaplastiek. Het verschil is dat we bij een vulvaplastiek een vagina-ingang van een paar centimeter maken. Dat betekent ook dat geslachtsgemeenschap niet mogelijk is.

• Reageer
gravatar

Hou eens op met jouw onzinpraatjes die niet ter zake doen.

Heb je overigens al een goede verzekering tegen complotten van dikke farmaceuten, van de stiekeme wereldregering die kindertjes offeren en oosterse meesters met wereldvreemde praatjes.