Shutterstock: Kaponia Aliaksei

Liza (24) moet door maatregelen noodgedwongen ‘drankje doen’ vervangen door ‘op visite gaan’

‘Het is vreselijk’

Corona raakt bepaalde groepen extra hard. Zo is voor de 24-jarige Liza uit Amsterdam de huidige situatie een grote ramp. Door de vroegere sluiting van de horeca kan ze al dagen geen drankjes meer doen en moet ze noodgedwongen op visite gaan. “Het is vreselijk.”

“Op visite, ik ben toch geen zestig? Ik wil lekker de vrijheid hebben om ergens naartoe te fietsen en met een vriendin een wijntje te drinken en een hapje te eten. Nu word ik gewoon gedwongen om naar haar huis te fietsen en een wijntje te drinken en een hapje te eten. Dit hou je echt niet voor mogelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik citeer (mezelf): bij aids zijn het condooms die het gebruik van matrassen in de hand werken, en nu zijn het ook mondkapjes die een nieuwe eenheid scheppen in de slaapkamer nu we nergens anders naartoe kunnen.