Pro Shots

Saka ontroostbaar: ‘Had racisten zo graag dag van hun leven bezorgd’

Bukayo Saka is ontroostbaar. De jonge Engelse aanvaller miste zondag de beslissende penalty in de EK-finale en werd daarna racistisch bejegend op sociale media. Juist door de mensen die hij de avond van hun leven had willen bezorgen.

"Ik had niets liever gedaan dan die racisten dolgelukkig en trots maken", vertelt Saka. "Het mocht helaas niet zo zijn. Ik hoop dat ik hier sterker van word en dat we de racisten volgend jaar op het WK wel kunnen belonen voor hun onvoorwaardelijke steun."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bukayo Saka, een jonge Engelse aanvaller miste zijn straf.
Dat kennen we in ons land ook, jonge aanvallers die hun straf ontlopen. Ze plegen hun misdaad om op staatskosten te worden onderhouden, toch schieten ze door zenuwachtigheid naast.

Reageer