Shutterstock.com / Grustock

Man die een podcast luistert over crypto heeft genoeg kennis om podcast over crypto te maken

De 37-jarige Maico Zevengem is er op een regenachtige woensdagmiddag eindelijk aan toegekomen: het luisteren naar een podcastaflevering over crypto. Hij heeft het lang uitgesteld – er zijn zoveel podcasts, zoveel cryptomunten, en wat heb je er eigenlijk aan – maar is blij dat hij toch heeft doorgezet. Met de cryptokennis die hij heeft vergaard tijdens de 50-minuten durende podcast, kan Zevengem nu zelf ook een podcast over cryptovaluta beginnen.

Crypto ligt hem nou eenmaal, hij is vertrouwd met de materie en praat er maar al te graag over. Het stoort hem dat er nog zoveel mensen zijn die niets van crypto afweten, terwijl het helemaal niet zo ingewikkeld is. “Je hoeft echt geen twee afleveringen van een cryptopodcast te luisteren om te begrijpen dat de traditionele stock exchange zijn beste tijd heeft gehad”, zegt Zevengem. 

Hij hoopt met zijn podcast zowel de absolute beginner als de gevorderde crypto-kenner te kunnen verrassen. “Het lijkt me tof om een beetje van de gebaande paden af te wijken. Bitcoin, dat kennen de mensen nu wel. Ik wil het hebben over Dogecoin. Het snijvlak tussen crypto en memes. Maar geen zorgen: dat leg ik nog helemaal uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Prof, u weet er niks van.
Cryptovaluta is een elektronisch geldsoort dat wereldwijd leidt tot gigantisch toenemend energieverbruik van servers.