Omroep Gelderland / Youtube.com

Kabinet stelt overwerkte ouders gerust: lerarentekort wel opgelost

Het kabinet laat weten veel begrip te hebben voor de ouders die nu thuiswerken én thuisonderwijs geven. Vandaag biedt minister van Onderwijs Arie Slob hen troost met goed nieuws: “Het lerarentekort is wel opgelost.”

“We begrijpen dat jullie het enorm zwaar hebben nu”, zegt Slob. “Maar het is niet allemaal slecht: jullie kinderen hebben geen last meer van een aanhoudend lerarentekort. Wij dachten zelf ook dat het nog wel even ging duren, maar we hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En voor de jongeren ook goed nieuws: als je dit jaar examen doet, mag je zo vaak herkansen als je wilt. En een vak wegstrepen. En we plussen nog wat bij. En je mag afkijken. Iedereen krijgt in ieder geval een aanwezigheidscertificaat. Of je verder nog wat geleerd hebt, maakt niks uit. Kijk maar naar Hugo de Jonge: die kan ook niks.

• Reageer