sakkmesterke

Kun je ware liefde vinden via het internet? Wij vroegen het aan seksspambot Joyce_xx82252

Veel mensen hopen op internet ware liefde te vinden. Helaas kan het online behoorlijk moeilijk zijn het kaf van het koren te scheiden. Het wemelt op internet van allemaal soorten  gespuis die de goede reputatie van internetdaten bezoedelen met catfishing, fraudering of platte seks in de naam van liefde. Dus, kun je ware liefde vinden via het internet? Wij vroegen het Instagram-seksspambot Joyce_xx82252. 

Om maar met de deur in huis te vallen, denk jij dat oprechte internetliefde nog bestaat?
Ja, dat denk ik zeker. Veel vriendinnen en ik zijn dagelijks in strakke shirtjes actief op het internet in de zoektocht naar liefde. Vooral op Instagram. Ik denk dat het belangrijk is dat je voor jezelf duidelijk voor ogen hebt waar je naar op zoek bent: een serieuze relatie of is alleen seks ook goed? Jammer genoeg is niet iedereen met wie je in contact komt daar eerlijk over. Superirritant voor mensen zoals ik die wél echte liefde hopen te vinden. Er is een dunne lijn tussen liefde en lust.

En hoe onderscheid jij lust van liefde via het internet?
Ik denk dat ik een sterke intuïtie heb en dat ik daarom snel de ware bedoelingen van mensen herken. Van de week zag ik bijvoorbeeld een meisje commenten onder een instagram post van de NOS: ‘’Wat zou jij nu doen als ik naakt voor je zou staan? 🍆🍆💦👅’’ Ik snap dat zoiets verwarring met zich mee kan brengen. Het is ook een grijs gebied, maar deze meid gaat wel echt voor lust. Zelf open ik bijvoorbeeld liever met: ‘’Mijn kleren zijn weg, help je mij er naar zoeken? ’’ Dit was een uitnodiging om samen eerst een activiteit te ondernemen om elkaar eerst beter te leren kennen voordat we een stap verder gaan. Ik ga duidelijk voor de liefde.

Heb je voor de rest nog tips voor de zoektocht van internetliefde?

Hou de berichten intiem en persoonlijk. Plaats niet bij 39582 mensen één standaard bericht, maar wissel dit af met een ander standaard bericht.  En als je het niet helemaal vetrouwd, kan je altijd om een bewijs vragen dat de persoon die je wilt ontmoeten echt bestaat. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code.

https://open.spotify.com/show/5kzFhiVyXiWMV7eDdzCCfeUw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kleindochter Corrie,

Jij weet het zoveel beter als wij, wijze oude mensen die vlak na de oorlog zijn geboren, wat kommenten zou betekenen. Ik kan het aan mijn water aanvoelen, zelfs nu mijn prostaat niet meer zoals vroeger functioneert, dat het commentaar leveren moet zijn.

Woorden als catfishing en fraudering hebben wij nog niet op de lagere school geleerd. Maar ongetwijfeld weet jij als avond-VMBO-student wel wat bedoeld wordt.

Jouw Opa

p.s. Wanneer breng je ons echte Picasso’s terug?

gravatar

Manlief, die Picasso’s waren niet echt van ons.
Weet je dan niet meer, dat we ze zestig jaar geleden hebben geleend van het Prado. Toen waren we toch in Madrid voor het lenen van wat tafelzilver bij Museo Del Romanticismo.

gravatar

Dit meisje herken ik van Pornhub.com. Daar zijn haar kleren ook altijd weg.

Zoek o.a. naar: “Sexie Spammy Bot want to fuck you, horny lad.” en “Mrs. Spammy Bot fucks her sexie stepson in the bathroom.”

Reageer
gravatar

E: sex spam bot
NL: seks smac bot

p.s. Het is ons onduidelijk wat fijn gemalen vet varkensvlees (Smac) in blikje ZONDER bot met seks van doen heeft.

Wij kunnen ons voorstellen dat bot slaat op het gedrag van de flink bijgeverfde meid op de foto. en seks op haar opgeblazen borsten. Maar wat is de functie dan van spam (Smac in ons land).

Reageer
gravatar

Lieve tante Corrie,

Mag ik u corrigeren, tante?
DLDT is een team, dus een aantal personen. Daarom moet “Okay boomer” “Okay boomers” zijn.

Ik heb overigens vernomen dat het gezelschap bestaat uit de enige drie studenten (twee Duitsers en een Belg) die nog in ons land Nederlands studeren.

Veel liefs van jouw neef Jan