Baas komt werknemers die thuisonderwijs geven tegemoet door ze ‘s nachts te laten werken

‘Om 21 uur even stand-uppen?’

Baas Edwin denkt graag met zijn werknemers mee. Ook nu veel van zijn werknemers thuisonderwijs moeten geven aan hun kinderen, komt hij direct met een oplossing: hij laat ze werken tussen 9 uur ‘s avonds en 5 uur ‘s ochtends.

“Mensen met kinderen verwacht ik elke werkdag om 9 uur ‘s avonds in de Zoom om te stand-uppen”, informeert Edwin zijn werknemers. “Dan zijn alle kinderen naar bed, kunnen jullie heerlijk in alle rust werken.” 

Zelf heeft Edwin geen kinderen, dus heeft hij de leiding van de nachtploeg overgedragen aan zijn rechterhand Lisa, die een paar maanden terug is bevallen van een tweeling. “Voor ons heel fijn dat ze weer terug is. En voor haar heel fijn dat ze bij een bedrijf werkt die haar de mogelijkheid geeft om het uiterste uit zichzelf te halen.”

Zo werkt het dus niet. VIE People helpt jouw scale-up te groeien op een inspirerende en duurzame manier voor iedereen. Want succes begint bij mensen. Dat is de visie van VIE.