Flickr: Adrian Scottow

Nederlanders hielden zich goed aan oud & nieuw-regel ‘met maximaal 2 mensen op de foto’

Een rondgang langs de verschillende sociale media leert dat Nederland zich keurig heeft gehouden aan de regel dat je maximaal met twee mensen op de foto mag tijdens oud & nieuw. Premier Rutte spreekt van een succes.

“Hier en daar zijn wel gevallen bekend van mensen die met drie, vier of zelfs vijf op de foto zijn gegaan”, zegt Rutte. “Maar over het algemeen hebben Nederlanders goed aangevoeld hoe je gezeik kunt voorkomen. En dat terwijl de verleiding soms heel groot kan zijn om toch met de hele groep op de foto te gaan. Iedereen heeft volledig in de geest van de maatregelen gehandeld. Mijn complimenten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *