Z. Jacobs / Shutterstock.com

Schiphol komt met sneltest: binnen vijf minuten weet je of je reis noodzakelijk is

'Erg betrouwbaar'

Komende week begint Schiphol reizen te testen op noodzaak. “Bespaart een hoop tijd en energie,” aldus CEO Benschop. 

Voorheen was het zo dat je zelf moest beoordelen of je reis noodzakelijk was of niet. Met de nieuwe sneltest van Schiphol wordt dit verleden tijd. “Binnen één oogopslag kunnen we zien of je naar een belangrijke werkafspraak gaat of dat je op het strand gaat liggen,” vertelt Benschop. 

Gezien de lange rijen voor de vluchten naar Curaçao zullen de sneltesten hier het eerst ingezet worden. De voorspelling is dat hiermee 98,7% van de reizigers op hun slippers terug naar huis wordt gestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn maandloon was voor 15oo d0llar … Alles wat ik deed was eenvoudig online werken vanuit comfort thuis voor 3-4 uur / dag dat ik kreeg van dit bureau. Ik ontdekte via ADp het internet en ze betaalden me ervoor 95 dollar per uur. naar deze site h0me Media tech tab v00r meer details bedankt ..

http://workreviews10.com

Reageer
gravatar

“… op hun slippertjes naar huis…”
Terecht, Curaçao is niet de aangewezen plek voor het maken van slippertjes. De reiskosten naar vaklieden in de eigen woonplaats zijn doorgaans lager. Tenminste als het naaiwerk van deze handwerklieden tot de essentiële beroepen behoort. Anders heb je pech gehad, want de schoenwinkels zijn voorlopig wel gesloten.

Reageer