Shutterstock/Studio Waterford Whispers

Johnson opgepakt wegens diefstal van voordelen EU-lidmaatschap in Brusselse souvenirwinkel

De Britse premier Boris Johnson is in Brussel voor verdere onderhandelingen met de president van de Europese Commissie Ursula von der Leyen. Van onderhandelen lijkt echter geen sprake meer, want vanmorgen is Johnson opgepakt in de Brusselse souvenirwinkel waar hij probeerde om voordelen te stelen van het EU-lidmaatschap. 

“De verdachte is aangetroffen met EU-koelkastmagneetjes, sneeuwbollen en toegang tot de vrijhandelszone”, zegt een woordvoerder van de politie. Over het motief wilde de politie nog niets kwijt, maar volgens kenners is Johnson tot deze wanhopige daad gedreven door het gebrek aan perspectief in de brexit-onderhandelingen. “Dit is duidelijk een actie van een kat in het nauw.”

De eigenaar van de officiële souvenirwinkel zegt niet kwaad te zijn: “Ik was onder indruk van het feit dat hij een hele douane-unie in zijn binnenzak heeft gekregen voordat hij werd opgepakt.”

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het overlijden Gilbert O’Sullivan (o.a.bekend van Nothing Rhymed) werd in juni vorig jaar aangekondigd in het plaatselijke krantje Waterford Whispers News. Als groot bewonderaar van Gilbert ben ik dus naar het Ierse Waterford gereisd voor de begrafenis van haar meest populaire inwoner.

De man bleek allesbehalve overleden te zijn. Ik heb zelfs een handtekening van hem gekregen.
Dus sindsdien geloof ik dat krantje niet meer.

Redactie doe mij daarom een plezier, verwijder bovenstaand onzin.

Reageer