Nieuwsuur

Heilige geest besmet met corona na kerkdienst Staphorst

Kerkgangers stonden veel te dicht bij de Heer

De Heilige Geest is vanmiddag positief getest op het coronavirus. Hoogstwaarschijnlijk is Hij besmet geraakt tijdens een kerkdienst in Staphorst. Hier stonden 1800 gelovigen veel te dicht bij de Heer.

Epidemioloog Patricia Bruijning is niet verbaasd. “In Staphorst staan de mensen echt heel dicht bij de Heer. Van anderhalve meter afstand houden tot de Heilige Geest is absoluut geen sprake. Om dan drie grote kerkdiensten te houden, is vragen om problemen.”

Omdat de Heilige Geest geen mondkapje droeg zijn deskundigen bang dat Hij aan een hoge concentratie van het virus is blootgesteld. “We weten nog niet precies wat het effect van het virus is op spirituele geesten, maar we moeten niet vergeten dat de Heilige Geest al, eh… nou ja, heel erg oud is.”  

De Heilige Geest laat op Twitter weten het goed te maken. Hij heeft inmiddels in een gepantserde wagen een rondje gereden langs fanatieke gelovigen die zich langs de kant van de weg hadden opgesteld om Hem een hart onder de riem te steken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik d0e … klik op dit tabblad om naar tech te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer
gravatar

Als jullie zo spotten met de Heilige Geest. God zal jullie ter verantwoording roepen. Niet dat ik beter ben. Maar God laat niet met Zich spotten. Vraag nog om vergeving nu het is nog kan het is nog genade tijd maar de voetstappen zijn zichtbaar dat Jezus terug komt op de wolken des hemels. Wees gewaarschuwd vr gr Brussen

Reageer
gravatar

Epidemioloog Patricia Bruijning vertrouw ik niet en de Heilige Geest vertrouw ik ook niet. Hij lijkt te veel op Trump.

Hoe denkt epidemioloog Bert van Bokhoven erover? Alleen zijn mening telt.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Va de vader en de zoon weten we natuurlijk dat ze tot één huishouden behoren, maar geld dat ook voor de heilige geest? Kunnen we dan nog op bezoek in het huis van god?

Reageer
gravatar

‘3-eenheid’ toch?
Dus dan is dat hele gezin een verloren zaak.

Vooruitlopende konklusie: god is dood.

Nou is dat geen nieuws, want hij/zij/het leefde eigenlijk nooit.
Maar misschien kunnen ‘bepaalde groepen’ nu eindelijk overtuigd worden.

Zal wel niet (niet wel).