UfaBizPhoto / Shutterstock.com

IC-verpleegkundige vindt het haar grondrecht om aanhangers van Viruswaanzin te weigeren

De 34-jarige ic-verpleegkundige Mandy weigert om aanhangers van Viruswaanzin (tegenwoordig Viruswaarheid) te helpen als ze corona hebben. Ze wijst hierbij op haar mensenrechten. “Dit ziekenhuis is toch geen concentratiekamp?”

“Mijn lijf, mijn leven”, zegt Mandy over haar weigering. “Het is hier een vrij land, geen Dachau jaren ‘40. Het helpen van idioten raakt aan m’n grondrechten. Ik doe het niet.” 

Mandy gelooft overigens niet dat er echt zoiets als Viruswaanzin bestaat. “Volgens mij is dit een complot van de overheid en de media om ons te doen geloven dat er mensen bestaan die stronteigenwijs zijn. Ik trap daar niet in.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Prima Mandy! Laat die viruswaarheid-idioten ophoepelen naar Florida of een andere leuke staat aan de overkant van de plas… Donald T, zal ze met open armen ontvangen in zijn democratische land… ;0(
In ieder geval voortaan de ziektekosten zelf laten betalen. Bah, wat een rare lui, dommer dan een chimpansee, die lult tenminste niet uit zijn nek.

Reageer
gravatar

Wij verdedigen het grondrecht van artsen en verpleegkundigen te WEIGEREN rond te moeten wroeten in geteerde longen of kilo’s buik- & kontvet van respektievelijk viespeuken en vetzakken.

Tevens het weigeren van premiebetalers mee te betalen aan in dergelijk verband zelf afgeroepen kwalen zoals longkanker, diabetes, cholesterol, hartproblemen, gewrichtsproblemen en zelfs corona.

Reageer
gravatar

Waren er maar eerder mensen als Mandy geweest, dan hadden mogelijk meer mensen de eerste golf overleefd, door niet aan de beademing met te veel luchtdruk te zijn gelegd.

Reageer