fizkes / Shutterstock

Lotte heeft een nieuw lievelingsnummer dus gaat ze het net zo vaak luisteren tot ze het haat

De 24-jarige Lotte uit Rotterdam is vrolijk: ze heeft een nieuw lievelingsnummer. Sinds ze het vanochtend heeft ontdekt, heeft ze het nummer al 34 keer geluisterd. En daar gaat ze net zo lang mee door tot ze het haat.

“Hmm, nu ik zo heel goed en vaak achter elkaar naar dit nummer heb geluisterd, merk ik dat ik ‘m toch wat minder vind. Nog even 57 keer goed luisteren.” Lotte is inmiddels goed op weg.

Aan het einde van de dag is Lottes enthousiasme flink bekoeld. “Jezus, dat fluitje is eigenlijk wel heel irritant. En hoezo gaat dat ook echt het hele nummer door?” Toch weet ze dat ze dit de komende drie weken non-stop gaat luisteren. “Zo kut. Ik hoop dat ik snel een nieuwe favoriet ontdek, want dit trek ik echt niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *