Rawpixel.com/shutterstock.com

‘s Nachts vliegt verpleegkunde Janny in een cape en vangt ze boeven, overdag is ze een held

Elke nacht vliegt Janny in een cape door de stad om boeven, monsters en andere booswichten te vangen. Maar als de zon weer opkomt, verandert ze in een held. Dan vertrekt ze naar het ziekenhuis om coronapatiënten te verplegen.

“De meeste patiënten weten ook helemaal niet dat ik eigenlijk niet Janny heet maar The Amazing Grashopper, en dat wil ik liever zo houden. Ik verricht mijn goede daden het liefst anoniem”, legt Janny uit. “Om dit werk te doen heb je helemaal geen beet van een radioactieve sprinkhaan nodig, wat er in je hart zit is belangrijker.”

Zorgverleners die zorg verlenen aan patiënten met het coronavirus nemen een risico voor de samenleving. Mochten ze zelf op de IC terechtkomen of eraan overlijden kunnen ze daar financieel door getroffen worden. Geef hier voor zorgverleners.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het lijkt mij een goed idee om, voor tv, een lief bedankfilmpje te maken waar Janny’s dubbele baan als boevenvanger in de nacht en zorgverlener overdag tot uiting komt.

Je hoeft dan geen twee filmpjes te maken. Dat scheelt toch weer geld dat je kunt gebruiken ten bate van de zorgverleners. 📺📺💲💲

Corrie.

• Reageer