SeventyFour/shutterstock.com

Man kan niks geven aan voedselbank: ‘M’n portemonnee ligt nog buiten’

Het is de 34-jarige Harold nog nooit gelukt geld te geven aan een dakloze. Dat is omdat hij steeds zijn portemonnee thuis laat liggen. Nu de voedselbank thuisblijvers vraagt geld te doneren, is hij opnieuw niet in staat geld te geven. Zijn portemonnee blijkt nog buiten te liggen.

“Ja, ontzettend stom toeval”, legt Harold uit. “Ik denk dat mijn portemonnee dus ergens bij de ingang van de supermarkt ligt, waar normaal altijd die man staat met dat krantje. Ik zou graag wat geven, maar zonder portemonnee kan dat natuurlijk niet.”

Harold heeft beloofd dat hij, als de periode van thuisisolatie eenmaal voorbij is, op zoek gaat naar zijn portemonnee.

In deze moeilijke tijd hebben steeds meer mensen hulp nodig van de voedselbank. De voedselbank kan haar werk niet meer goed doen. Om iedereen van voedsel te kunnen blijven voorzien, vragen ze om je hulp. Met jouw steun doen ze er alles aan om de voedselverstrekking door te laten gaan. Geef geld aan de voedselbank. Stay safe en geef. Steun de voedselbank en doneer met een Tikkie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *