MTV

Nieuw seizoen MTV’s Ex on the Beach speelt zich af op strand Zandvoort

1,5 meter afstand en alleen noodzakelijke dates

Goed nieuws! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach gaat gewoon door, ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus. Wel hebben de programmamakers besloten de nodige maatregelen te treffen: deelnemers moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden en er is ook een nieuwe opnamelocatie, namelijk het strand van Zandvoort. 

“Natuurlijk heeft Zandvoort wat minder allure dan Thailand of Curaçao, maar in deze uitzonderlijke tijden moeten we ons allemaal een beetje aanpassen”, legt zender MTV uit. “Voor de deelnemers zal het betekenen dat het wat frisser is dan ze gewend zijn, en dat ze niet uitkijken op een prachtig strand met palmbomen, maar op de boulevard van Zandvoort. Een kleine prijs om te betalen wat ons betreft.”

Het wordt voor de kijkers wel een iets ander seizoen dan ze gewend zijn, bekent MTV. “Deelnemers moeten op last van het RIVM 1,5 meter afstand houden en er zijn alleen noodzakelijke dates, zoals het doen van boodschappen. De feesten ‘s avonds gaan via de Houseparty-app. En oja: je behoefte doen in iemands koffer mag ook niet meer, dat vinden we in deze tijd namelijk niet helemaal verantwoord, vanwege de hygiëne enzo.”

Welke EX is nEXt? Kijk vanaf 5 april elke zondag om 21:30 naar het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

2,5 miljoen bezoekers voor de Speld, we gaan winnen.
Italië heeft de meeste sterfgevallen geleden met een totaal van 14.681, gevolgd door Spanje met10.935, maar de tol in de VS – die nu verantwoordelijk is voor ongeveer een kwart van de bekende infecties ter wereld – stijgt snel en heeft de 6.000 overschreden.
Een record.