Studio Speld/shutterstock.com

Harold compenseert niet doneren voedselbank door voor de vrijwilligers te klappen

Harold (34) heeft nog niks gedoneerd aan de voedselbank. Daar staat tegenover dat hij wel elke avond klapt voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de kansarmen in deze samenleving. “Je doet wat je kan.”

“Het zijn barre tijden en ik vind dat iedereen zijn steentje moet bijdragen”, zegt Harold terwijl hij zichzelf de schompes klapt op zijn balkon. “Nu klap ik drie minuten per avond, maar als de situatie nog nijpender wordt, ga ik vijf minuten klappen. En als het echt moet, zeven. Juist in deze tijden moeten we er voor elkaar zijn.”

In deze moeilijke tijd hebben steeds meer mensen hulp nodig van de voedselbank. De voedselbank kan haar werk niet meer goed doen. Om iedereen van voedsel te kunnen blijven voorzien, vragen ze om je hulp. Met jouw steun doen ze er alles aan om de voedselverstrekking door te laten gaan. Geef geld aan de voedselbank. Stay safe en geef. Steun de voedselbank en doneer met een Tikkie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Normaal worden voedselbanken gerund door mensen die veelal 70+ zijn en nu dus een in de risicogroep zitten. Voedselbanken kunnen ook goed vrijwilligers gebruiken. Neem aub contact op met de voedselbank in uw omgeving.

• Reageer