Studio Speld/shutterstock

Guido heeft zijn bestek goed geïsoleerd 

Dat lepels slecht warmte vasthouden is al langer bekend. Daar heeft Guido nu iets op gevonden. Hij heeft zijn bestek goed geïsoleerd. “Alles voor het milieu.”

Dankzij de isolatielaag blijft Guido’s bestek de hele tijd goed op temperatuur. “Ik heb gewoon nooit meer last van een koude lepel.” Dit comfort heeft Guido gemotiveerd: hij heeft nu ook zijn toiletrolhouder goed ingepakt en ervoor gezorgd dat de binnenkant van zijn dekbed geen warmte meer verliest. “Zo ben ik lekker bezig voor het milieu en kan ik gewoon drie keer per jaar naar Bali vliegen. Heel chill.”

Heb jij een huis op het oog? En wil jij dit huis gelijk op een zinvolle manier verduurzamen? Kies voor een hypotheek bij ASN Bank. Dat is goed voor jou en goed voor het klimaat. Zo maakt geld gelukkig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *