Studio Speld/shutterstock.com

Sanne heeft een douchecabine van dubbelglas

Sanne vindt het belangrijk om duurzaam te wonen. Daarom heeft zij haar douchecabine voorzien van dubbelglas. De 36-jarige geniet nu dagelijks van een veel prettigere douche-ervaring.

Meteen nadat haar nieuwe douchecabine was geïnstalleerd, voelde Sanne zich veel kalmer. “Ik kan er ‘s ochtends met een gerust hart een paar minuten langer onder blijven staan, terwijl ik de wereld toch een stukje beter maak”, zegt Sanne tevreden. “Daar geef ik met liefde wat extra aan uit. We moeten allemaal ons steentje bijdragen, toch?”

Heb jij een huis op het oog? En wil jij dit huis gelijk op een zinvolle manier verduurzamen? Kies voor een hypotheek bij ASN Bank. Dat is goed voor jou en goed voor het klimaat. Zo maakt geld gelukkig. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al jaren geleden ben ik begonnen mijn cognac uit dubbele glazen te drinken – dubbel glas, maar ook voor dubbele hoeveelheden. Zo verspil ik minder energie om de cognac op de juiste temperatuur te houden.
Ja, ik lever mijn bijdrage wel.

• Reageer