Dit zijn de 8 beste excuses voor als iemand je vraagt om zijn huis te helpen schilderen

Krijg je net een appje van een vriend met de vraag of je vandaag wil helpen zijn huis te schilderen? Ben jij nog op zoek naar een goed excuus? Dit zijn de 8 beste excuses om gewoon thuis te kunnen blijven.

1. ‘Ik ben allergisch voor kwasten’
2. ‘Ik verf eigenlijk alleen met roestbruin. Als je dat goed vindt kom ik graag!’
3. ‘Ik moet heel even in mijn agenda kijken of ik vandaag nog tijd heb om daar een excuus voor te verzinnen.”
4. ‘De hond heeft mijn verfkleding opgegeten en ik heb een hele rare maat.’
5. ‘De brug stond open, en toen ik daarop stond te wachten bedacht ik me dat ik daar helemaal geen zin in heb. Sorry!’
6. ‘Wat je ook kunt doen is mijn huis kopen, die is al geverfd!’
7. ‘Ik kan geen oppas vinden voor mijn planten.’
8. ‘Leuk! Ik kan mijn eigen graffiti meenemen? Ik heb een nieuwe tag.’

Bij Zoofy regel je een klusje zonder gedoe. Je boekt direct een vakman voor al jouw kleine klussen in en om het huis. Kans maken op klustegoed t.w.v. €500,-? Doe mee aan de winactie op Zoofy.nl. Zoofy, zo gefikst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zowel vrouwen, mannen, kinderen, huisdieren en huisondiertjes wonen in huizen. Daarom zijn huizen onzijdig, dus is het dat huis.