Mangostar/shutterstock.com

Veel mannen kunnen de V-snaar niet vinden

'Elke motorfiets is anders'

In de kroeg scheppen mannen er vaak over op, maar als het erop aankomt weten veel van hen de V-snaar niet te vinden.

Veel mannen prutsen maar wat aan hun motor. Ze frunniken wat aan de bougies of checken voor de zoveelste keer het oliepeil. Ze denken dan dat ze lekker bezig zijn, maar de V-snaar blijft onaangeraakt achter. Motoren staan daarom vaak maanden stil en mannen durven uit schaamte geen hulp te zoeken bij een monteur.

Monteur Frits Kalkenkamp zegt dat het echter niet altijd de schuld is van de man: “Iedere motorfiets is anders en bij sommige motoren is de V-snaar nu eenmaal moeilijker te bereiken dan bij andere voertuigen. Zie jij maar eens direct de V-snaar te vinden bij een Yamaha Fazer. Dat is niet te doen.”

Bas Flier, een man, vindt de discussie maar opgeblazen: “Hoezo? Mijn motor heeft niet eens een V-snaar.”

Op de MOTORbeurs Utrecht word je geholpen de V-snaar te vinden. Het grootste motorevent van Nederland vindt plaats van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Start jouw motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht waar letterlijk alles op het gebied van motorrijden bij elkaar komt. Scoor hier je ticket. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *