Cara-Foto / Shutterstock.com

In welke afvalbak gooi je een Valentijnscadeau voor je ex?

Liefde kan ingewikkeld zijn en gaat soms mis. Daarom hebben we hier een korte gids over wat je moet doen met een Valentijnscadeau dat je iets te vroeg hebt gekocht en door omstandigheden toch niet meer gaat geven.

Tegoedbon voor een romantisch diner

Heb je iets te vroeg veel geld uitgegeven voor een romantisch diner dat er niet meer gaat komen? De bon is van papier, dus die kan bij het oud papier.

Bos rode rozen

Bloemen verwelken, rozen vergaan, leg die bos rode rozen zo snel mogelijk bij het compost, want hij begint te stinken.

Foto van jullie samen op vakantie op Vlieland, geprint op een mok

De mok met de lieve foto van toen jullie samen op Vlieland waren, toen jullie dachten dat het nooit meer uit zou gaan, kan bij het restafval. Vernietigen die zooi.

Servetten met hartjes, die je al hebt gebruikt om in te huilen

Ieuw goor, en een beetje zielig. Restafval!

Karamel-zeezout chocoladereep

Haal de wikkel er vanaf, eet de chocoladereep op en check ondertussen waar de wikkel van gemaakt is. Van papier? Gooi ‘m in de papierbak. Is ie van plastic of aluminium? Gooi ‘m in de oranje bak. Krijg je de reep niet op? Natuurlijk wel, je hebt gewoon een brok in je keel.

Oude lege batterijen

Oké vreemd, maar dat zal wel weer een rare inside joke in jullie relatie zijn geweest of zo. Gooi die alsjeblieft in de inleverbakken bij bijvoorbeeld je lokale supermarkt en spreek er nooit meer over.

Een sexy outfit

Helaas, je zal je ex-Valentijn nooit in dit sexy outfitje kunnen zien. Breng die naar de kringloop of naar je vader of je moeder.

Het merendeel van ons afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Die kunnen worden hergebruikt om nieuwe spullen van te maken. Gooi je afval dus in de juiste bak. Vraag je je af welke? Vul in de Afvalscheidingswijzer in wat je weg wil gooien en je weet het direct. Ook kun je de Afvalscheidingswijzer als app gratis downloaden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *