Studio Speld/ shutterstock.com

‘Arrogante’ Ciara legt het af tegen Coen bij NK Tegenwindfietsen

Met een hoop bombarie werd ze aangekondigd bij het Eneco NK Tegenwindfietsen: de storm Ciara. Die zou het wel eventjes voor elkaar gaan boksen. Maar dat was buiten Coen gerekend. De 21-jarige Alkmaarder liet de storm kansloos.

“Ik wist dat Ciara te pakken was. Zij rekende zich al rijk, zeker in de staredown voor de race. Als ik het ergens op kon winnen vandaag, dan was het wel op de arrogantie van mijn tegenstander. Ze liep zo ontzettend tof te doen. En kijk haar nou eens, met haar wind.”

Vandaag beuken 300 krachtpatsers op hun oerdegelijke stadsfietsen tegen de allereerste Hollandse storm met een naam op de Oosterscheldekering om een gooi te doen naar de eervolle titel Nederlands Kampioen tegen de wind in fietsen. Het Eneco NK Tegenwindfietsen vindt voor de zesde keer plaats. Bekijk hier de beelden van het NK.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *