Master1305/Shutterstock.com

Sanne maakt huis zo koud mogelijk zodat ze 4 fleece-dekentjes om kan doen

De 32-jarige Sanne heeft alle isolatie uit haar huis verwijderd. Zo kan ze lekker de hele dag met vier fleece-dekentjes om haar lijf door het huis paraderen, zonder dat iemand dat overdreven vindt. “Lekker knus.” “Echt zo veel gezelliger hier!” Sanne is blij met de veranderingen in haar huis. “Als je binnenkomt denk je wel even goh, wat een ijzige sfeer hangt hier, maar als je je eenmaal geïnstalleerd hebt op de bank met alle fleece-dekentjes die je bezit wil je niet meer opstaan. Nee echt niet, want daarna ben je weer een uur bezig met opwarmen.” Sanne heeft de smaak te pakken en heeft nog meer plannen om haar huis gezelliger te maken. “Volgende week gaan de ramen eruit. Dat werkt optisch goed, daarmee haal je buiten naar binnen.” Huis op het oog? Kies voor een hypotheek bij ASN Bank om het huis energiezuiniger te maken. Dat is goed voor jou en goed voor de wereld. Zo maakt geld gelukkig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *