© Tom Sebus 2019

Nieuwe trend: steeds meer jongeren gaan naar een soort van bioscoopfilms maar dan live

Het lijkt een nieuwe trend: steeds meer jongeren gaan naar een soort van bioscoopfilms maar dan live, met echte mensen op een podium. Dat blijkt uit de cijfers van onderzoeksbureau Motivaction.

Yara (22) is er lyrisch over. “Het beeld is echt super HD, dat maakt het extra spannend. Je hebt het gevoel dat je de acteurs aan kunt raken. Blijkt ook zo te zijn. Maar toen ik dat ontdekte werd ik eruit gezet.”

Ook Alex (23) is enthousiast. “Het was een verrassing van mijn vriendin, maar ik was meteen enthousiast. Toen er bijvoorbeeld ineens veel gehoest werd in de zaal, werd er even gewacht met verdergaan. Heel fijn zo’n interactieve film.” Er viel Alex nog meer op. “Er werd niet met popcorn gegooid en er waren geen smakkende mensen naast ons. Zó chill.”

Ook benieuwd naar deze trend? Ga dan eens naar DeLaMar Theater. Als student krijg je 50% last-minute korting op alle voorstellingen. En tijdens de JONG DeLaMar-avonden kost een kaartje maar €17,50 voor een speciaal geselecteerde topvoorstelling. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gasten dienen er rekening mee te houden dat in pauze en na de voorstelling uitsluitend vloeiend Dutch English mag worden gesproken. De kans is namelijk erg groot dat er één of meer Engelsen in huis zijn, die speciaal zijn gekomen om dat prachtige dialect te leren.

Om een verkeerde veronderstelling uit de wereld te helpen het volgende. Naast studenten zijn ook arbeidersjongeren van harte welkom in mijn theater.

• Reageer