Vershinin89/shutterstock.com

Quiz: Wat kun je kopen van je spaarrente?

Je hebt weer een heel jaar braaf gespaard en nu is het tijd om daar de vruchten van te plukken. Welke droom is door de spaarrente dichterbij gekomen en welke is in rook opgegaan? In slechts 5 vragen weet je het antwoord.

0%

1. Wat zet je elke maand opzij?

2. Geld dat je overhoudt belandt bij jou in de:

3. Hoe ga jij om met de negatieve spaarrente?

4. Heb je schulden?

5. Waar wil je dat de bank jouw spaargeld in investeert?

Dit kun jij kopen:
Een luchtverfrisser voor je Bentley
Je droomt van een Bentley. Die droom is echter nog heel ver weg. Begin anders met een geurboom voor aan de binnenspiegel. Die is misschien net binnen bereik met je spaarrente.

Zet je geld niet opzij. Zet het in beweging. Ga commissievrij beleggen met BUX Zero. Dat scheelt je kosten waardoor je sneller je doel bereikt. Download de app nu, dan krijg je je eerste aandeel gratis!
Een koelkastmagneet van Belize
Je droomt van een privé-eiland voor de kust van Belize. En anders gewoon een verblijf in een leuk hotelletje in dat land. Helaas, beide dromen zijn ver weg. Wat dacht je van een koelkastmagneet van Belize?

Zet je geld niet opzij. Zet het in beweging. Ga commissievrij beleggen met BUX Zero. Dat scheelt je kosten waardoor je sneller je doel bereikt. Download de app nu, dan krijg je je eerste aandeel gratis!
Een cola-lolly
Met het rendement op je spaarrekening kun je een colalolly kopen. Mét kauwgom in het midden. Dubbel winst.

Zet je geld niet opzij. Zet het in beweging. Ga commissievrij beleggen met BUX Zero. Dat scheelt je kosten waardoor je sneller je doel bereikt. Download de app nu, dan krijg je je eerste aandeel gratis!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *