Matej Kastelic/shutterstock

Sanne kan in elke programmeertaal schrijven maar overstappen van bank is haar te ingewikkeld


Sanne (36) uit Amsterdam is senior programmeur bij een data-innovatiecentrum en is dagelijks bezig met innovatieve en duurzame oplossingen. Ook in haar vriendenkring zijn mensen veel met duurzaamheid bezig. Sommige vrienden hebben een elektrische auto of zijn overgestapt op een duurzame bank, maar dat laatste vindt Sanne maar ingewikkeld.

“Natuurlijk is een duurzame bank een stuk beter voor de wereld. Alleen jammer dat het zo een gedoe is.” De 36-jarige is voor haar werk iedere dag bezig met big data-analyses, het programmeren van de beste multiplatform softwareoplossingen en is vloeiend in onder andere PHP, Java, Linux, MySQL en XML.

Op dit moment is Sanne bezig een vakantie voor haar hele vriendengroep met aanhang te organiseren in het binnenland van Guatemala. “Als ik daarna tijd heb, wil ik me wel eens over dat overstappen gaan buigen. Moet ik dan wel een keer echt voor gaan zitten. Ik ben gewoon niet zo goed in moeilijke dingen.”

Overstappen is makkelijker dan je denkt. Maak ook een duurzame keuze en stap over naar ASN bank. Dat voelt goed. Zo maakt geld gelukkig. ASN Bank.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom overstappen ? Ik zit goed op mijn bank, lekker hangend voor de tv en de knabbels onder handbereik. Als ik op de andere bank moet gaan zitten moet ik ook de tv en de tafel verzetten, dus dat doe ik niet.

• Reageer