gallofilm/shutterstock.com

‘Ik hoef niet’, zegt vriendin die zo jouw hele pizza gaat opeten

“Ik hoef niet”, zegt je vriendin. Ze vindt het niet nodig dat je ook voor haar een pizza bestelt. “Heb echt nét gegeten. Ik zit bommetje vol.” Prima, moet ze zelf weten. Je bestelt alleen voor jezelf. Hopelijk komt ‘ie snel, want je hebt enorm honger.

Ah fijn, daar is ‘ie al. “Ruikt lekker”, zegt je vriendin. Ze wenst je smakelijk eten. Je ziet dat ze krampachtig probeert haar blik op de foto’s aan de muur gericht te houden, alsof ze die vandaag voor het eerst ziet. Dan bestudeert ze uitvoerig haar nagels, maar het lukt niet om haar blik lang van je pizza af te houden.

“Eén hapje”, zegt je vriendin. Ai… Je ziet je pizza nooit meer terug.

Hongerige vriendinnen zijn geen probleem meer met de Four Tasty XXL van New York Pizza. Deze pizza van maar liefst 40 cm is groot genoeg om te delen. Je kunt bovendien vier verschillende smaken kiezen op één pizza. Bestel ‘m snel met je favoriete smaken!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *