Laatste restje bundel nuttig besteed aan 170 vakantiefoto’s van collega

Goed nieuws voor Jason. Hij vroeg zich al af wat hij met het laatste restje van zijn internetbundel wilde doen, toen collega Linda 170 foto’s van haar weekendje weg in de groepsapp van het team gooide. “Vooral de acht foto’s van een dame blanche waren het echt waard”, zegt Jason enthousiast. “Dit was een bijzonder nuttige besteding van mijn laatste MB’s.”

Linda helpt haar collega’s met liefde van hun kostbare MB’s af. “Ik gun het de mensen met wie ik werk om mee te genieten van mijn privéleven. Als iedereen kantoor verlaat, na een drukke dag Excelsheets invoeren, app ik daarom gelijk een paar filmpjes rond van mijn huilende peuter Minkie. Dan heeft iedereen wat leuks om naar te kijken in de trein terug naar huis. En als ik echt in de goede bui ben, stuur ik ze ‘s nachts een gesproken bericht waarin ik slaapliedjes influister met een ASMR-stem. Daar ben je toch collega’s voor?”

Wil je nooit meer met een lege bundel door het leven? Bij hollandsnieuwe zit je altijd goed. Je kunt maandelijks je bundel omhoog of omlaag aanpassen. Of je nu graag belt, internet of sms’t: alles zit in één bundel. Stel zelf je abonnement samen. Kun je nog niet overstappen? Schrijf je in voor het overstapsignaal en profiteer wanneer het jou uitkomt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *