Studio Speld

Steeds meer groene energie uit woede opgewekt

Simpele uitvinding zet boosheid om in groene stroom

Toen een groepje studenten van de TU Delft het idee hadden bedacht konden ze niet bevroeden dat het zo’n succes zou worden. Met een simpel apparaat wordt steeds meer maatschappelijke woede omgezet in duurzame energie. 

“Even schreeuwen over de verlaging van de maximumsnelheid en je hebt zo weer een paar kilowatt opgewekt,” zegt uitvinder Jesse ter Hag. De ondernemer zegt dat met de woede van de afgelopen maanden er steeds meer duurzame energie wordt opgewekt. “We richten ons eerst vooral op boze klimaatontkenners, maar nu komt er elke een groep bij: boeren, bouwers, leraren en zorgpersoneel. Allemaal kunnen ze hun woede nu omzetten in duurzame energie.”

Meer praktische tips voor de toekomst? Bestel dan De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Als er maar genoeg mensen zoals Corrie zijn om zo’n apparaat te bestellen, is de omslag naar duurzame energie in no time geregeld.🌝😉

gravatar

Deze “duurzame” energie is NIET noodzakelijkerwijs emissievrij! Als het boze blanke mannen zijn, die leven op een biefstukdieet, is deze wijze van produktie NIET duurzaam! Er vindt nog steeds een hoge mate van CO2-, stikstof- en ander vervuilende uitstoot plaats.

• Reageer