Omroep Brabant/YT

Dit zijn de beste plekken om treurige figuren te zien die zich in hun bestaansrecht bedreigd voelen door een kleine aanpassing van een traditie

Vandaag zijn er door het hele land groepen treurige figuren te bewonderen die zich in hun bestaansrecht bedreigd voelen door een minimale aanpassing van een traditie. Misschien ga jij traditiegetrouw naar de intocht bij jou in de buurt, maar ook op andere plekken in Nederland zijn samenklittingen van schreeuwende mannen met slechte argumenten in gewatteerde jassen te bewonderen. En daar doen ze het dan vaak weer nét iets anders dan bij jou in de buurt. Hier de beste plekken:

Den Haag – Hier komt de bus vol bedreigde figuren in de ochtend aan en hebben een prominente plek langs de intocht gekregen. Hier kun je de treurige types in volle glorie bewonderen.

Groningen – Hier komt ook de harde kern FC Groningen-supporters de groep versterken waardoor je ze in alle soorten en maten kunt bewonderen. Kijk wel uit, hier kan zomaar een lontje in het vuur komen en dan moet je gepaste afstand houden.

Hoorn – In Hoorn zijn de hekken een stuk lager, dus je kunt met de kinderen echt interactie hebben met de verdrietige figuren. De organisatie staat het zelfs toe dat je ze zelf meegebrachte suikerklontjes voert – dat vinden ze zelfs lekker, hun stem wordt snel schor.

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de Moskee vind je toch de meeste treurige figuren die zich bedreigd voelen door een eventuele aanpassing in hun traditie ? De speld wordt serieuzer, en neigt al naar extreem links.

Reageer
gravatar

Nu op zoek naar de beste website om treurige witte broodschrijvers te lezen die het onrecht decennialang negeerden, maar nu graag promiment meesurfen op de golven van vermeend racisme.

Reageer
gravatar

Premier Rutte heeft ooit eens gezegd migratie ja,maar dat kan alleen als we geen millimeter van onze eigen kultuur en tradities opgeven, daar was vriend en vijand het mee eens,alleen in de praktijk zien we daar niets van terug.
Het is overigens een kinderfeestje

gravatar

Wat doet die rare oude man met een rode jurk aan en een lange witte baard tussen het traditionele anti- en pro pietengevecht ?
Nu ultra-rechts Nederland uit hun schuilplaatsen komt is het een unieke gelegenheid ze te registreren, te chippen en weer uit te zetten.

Reageer
gravatar

Wannneer gaan de Z. Pieten massaal naar het Malieveld? Misschien weten ze niet dat daar de problemen in Nederland worden opgelost.. Kan je ze niet kwalijk nemen ze zijn nog maar in het land!