Guido gaat van de winst uit zijn duurzame beleggingen op wereldreis


Milieuliefhebber Guido belegt tegenwoordig in toekomstgerichte beleggingsfondsen. Van de rendement die hij maakt bekostigt hij zijn wereldreis. “Ik heb een wereldticket geboekt, zodat ik op iedere plek een paar dagen kan blijven en dan weer lekker kan doorvliegen. Zo hoef ik niets te missen van al het moois dat deze wereld te bieden heeft.”

Vliegen zonder schuldgevoel voelt heerlijk volgens Guido. “Ik kan echt uren uit het vliegtuigraam staren en wegdromen over wat ik allemaal heb gezien en nog ga zien. Vorige week ben ik nog eerst drie dagen dwars door de Amazone getrokken, en nog geen week later stond ik tussen de husky’s in Alaska. Het voelt goed om in de natuur te zijn als je weet dat jij bijdraagt aan een beter klimaat.”

Het is een goed idee om je geld toe te vertrouwen aan de bank die uitsluitend handelt met respect voor mens, dier en natuur. Zo streef je naar optimaal rendement voor jezelf en voor de wereld. Begin met beleggen bij ASN Bank. Zo maakt geld gelukkig.

Let op: de waarde van je beleggingen kunnen fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Lees de essentiële beleggersinformatie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ticket is Engels voor ontslagbriefje en wereld is Nederlands voor world.
Nergens in de Westers wereld weet de ontvanger dat hij of zij niet meer welkom is bij zijn baas.

• Reageer