Bier-runner gaat 0.0 bier rondbrengen op veld tijdens wedstrijden Ajax

Personeel met rugzak moet spelers voorzien van een smaakvolle dorstlesser

Vanaf volgende week gaan bier-runners Heineken 0.0 verkopen op het veld bij Ajax. De biersponsor van de ArenA speelt hiermee in op de groeiende vraag naar non-alcoholische dranken bij voetbalwedstrijden.

“Uit onze statistieken bleek dat op het veld veel minder bier wordt gedronken dan in de rest van het stadion”, legt een woordvoerder uit. “Terwijl dat juist de mensen zijn die ervoor zorgen dat er in het hele stadion iets te vieren valt. We willen dat ook deze groep het naar de zin heeft tijdens, maar vooral na voetbalwedstrijden.”

Voor de mensen op de tribune van de Johan Cruijff ArenA zijn er Heineken® tappunten over de rest van het stadion verspreid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tot op de punt wordt de komma verengelst.
Vroeger maakt de brouwer al reclame met “Heineken‘s bier best getapt”.

Overigens is mijn ervaringen dat Heinekens bier niet beter wordt getapt dan willekeurig andere pils.

(7)^
gravatar

Dat flesje (een grote fles kon er blijkbaar niet van af) had jij mij als wijnpropagandist opgedrongen op een terras in Brussel alleen om te kunnen beweren dat ik bierdrinkers kleine paupers vind. Vals hoor!

(6)^
gravatar

Hoe kunnen Amsterdammers ingenomen zijn met een voetbalclub waarvan verreweg de meeste spelers helemaal niet uit Amsterdam komen? En met een bierbrouwer die zijn recept grotendeels heeft overgenomen van Plzeňský Prazdroj (Pilsner Urquell,red.)

(10)^
• Reageer