Studio Speld/shutterstock.com

Starter op woningmarkt gaat bezichtigingen af om nieuwe mensen te ontmoeten

Bram Strating (33) is zich sinds een tijdje aan het oriënteren op zijn eerste koopwoning, in een andere stad. Om daar nieuwe mensen te leren kennen gaat hij zoveel mogelijk bezichtigingen af. “Met z’n zestigen in één kamer, weet je hoe gezellig!”

Bram legt uit dat het hem veel oplevert om bezichtigingen af te gaan. “Je kunt wel naar de kroeg gaan, maar op een bezichtiging kom je allemaal mensen in dezelfde levensfase tegen. Daar maak je echt vrienden. En het is op zich ook wel lachen dat je het huis dan even in het echt kan zien.”

Ieder weekend is Bram wel op een bezichtiging te vinden. “Op vrijdagavond begint het al te kriebelen. Dan sla ik al snacks in om daar de volgende dag uit te kunnen delen.”

Ook je eerste huis kopen? Wist je dat je bij De Hypotheker ook zelf je hypotheek kunt regelen? Je levert alle gegevens online aan en hoeft maar één keer langs te komen op een vestiging bij jou in de buurt, voor een laatste check van een adviseur. Dan hou je meer tijd over voor alle gezellige bezichtigingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koninklijke hoogheid,

Wij zijn gaarne bereid de kosten geheel voor onze rekening te nemen. We bezuinigen daarvoor wel op zorg of onderwijs. Die keuze laat ik graag over aan Wopke.

Uw nederige dienaar,
Mark Rutte

(7)^
gravatar

Weledelgestrenge vrouwe mevrouw mr Licker,

Koning Klant die zich volledig zelf bedient, kan voor dat bedragje al zijn/haar persoonlijke gegevens aan ons kwijt, zodat wij er relevante adverteerders bij kunnen opzoeken, én hij/zij mag een kwartiertje met een van onze stagiairs praten.
Als dat geen koopje is, weet ik het niet.

Met de meeste hoogachting,
Drs Hiepo Teeker

(5)^
gravatar

Bram, pas op! Als je die ene leuke vrouw tegen komt, is er grote kans dat je binnen 3 jaar weer naar bezichtigingen moet gaan.

En nu al naar eengezinswoningen gaan, is ook geen oplossing: je komt mensen in een andere levensfase tegen (vaak stellen).

(4)^
• Reageer
gravatar

Diep triest en daar zou van overheidswege een verbod op moeten komen. Ik kocht in de jaren 80 m’n eerste huis, maar contact ho maar. Ondertussen zit ik, voor weinig geld weliswaar maar dat mag toch geen criterium zijn, er riant bij.
Maarrrrr contact ho maar! De buurman aan het eind van m’n erf zo’n 2km verderop zegt niet eens goedendag.

(4)^
• Reageer