Zieke moeder koopt Chucky-pop voor zoon terwijl ze toch kon weten dat het een moordenaar was

Er is veel ophef ontstaan over een moeder uit de Verenigde Staten die een Chucky-pop aan haar zoon cadeau heeft gedaan. Ouders en omwonenden noemen de vrouw onverantwoordelijk: “Wat bezielt deze vrouw in vredesnaam?”

“Er zijn wereldwijd al zeven populaire films verschenen waaruit overduidelijk blijkt dat deze pop niet het beste met zijn eigenaar voor heeft en tóch geeft ze hem cadeau aan haar zoon”, zegt iemand op Twitter. “Waarschijnlijk komt het wel goed, maar ze neemt hier wel vreselijk veel risico. Het lijkt wel alsof ze het erom doet.”

“Als dit in 1988 was gebeurd, was het begrijpelijk geweest”, zegt een opiniemaker. “Maar iedereen weet inmiddels toch dat Chucky een moordlustige pop is met een voorliefde voor keukenmessen? Wat ben je dan voor moeder? Óf deze vrouw heeft de afgelopen twintig jaar onder een steen geleefd, óf ze is helemaal knettergek.”

Chucky is terug! De nieuwe Child’s Play-film van de makers van IT is vanaf 20 juni in de bioscoop te zien. Ga erheen en herbeleef je getraumatiseerde jeugd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik maak me zorgen. De pop krijgt controle over Kaslan producten welken ongetwijfeld in verbinding staan met Kaslan, een commercieel bedrijf. Waar komt al die informatie terecht? Hebben we nog steeds niets geleerd over privacy? En dat bij kwetsbare kinderen…

(1)^
• Reageer
gravatar

Gadver. Weer zo’n debiele remake die laat zien dat we in een post-postmoderne samenleving zitten die niets nieuws of origineels te bieden heeft op popcultureel gebied.

(0)^
• Reageer